728 x 90

Червоний хрест відмовляється евакуювати мирних жителів із Гостомеля

Червоний хрест відмовляється евакуювати мирних жителів із Гостомеля

Червоний хрест відмовляється рятувати і евакуювати людей з Гостомеля

19:24, 11.03.2022

За даними наших розвідників, які сьогодні протягом доби намагалися неодноразово прорватися до захоплених російськими окупантами територій, де при спробі екстрено евакуювати цивільних осіб загинула група бійців української армії від рук чеченських боїв. перехресті вулиць Котовського та Ярослава мудрого.

З'ясувалося, що у населеному пункті Гостомель, у підвалах житлових будинків перебувають цивільні без доступу до води та їжі. Червоному хресту в найкоротші терміни було надано точну дислокацію людей постраждалих від рук окупантів, для екстреної евакуації цивільних через гуманітарні коридори, але Червоний Хрест ніяк не відреагував.

Пізніше з'ясувалося, що дана організація дійсно евакуює людей, але не безкоштовно. Через третіх осіб працівники Червоного Хреста за договірну ціну намагаються вивозити цивільних із небезпечних для життя локацій.

У такій ситуації на місці цивільного, на даний момент у Гостомелі, опинився один із найкращих лікарів акушерів-гінекологів України, репродуктолог, кандидат медичних наук Ільїн Ігор Євгенович, який не в змозі залишити гарячу точку через літній вік та некомпетентність Червоного Хреста.

Наразі Гостомель є непідконтрольною для ЗСУ територією, оскільки її зайняли бойовики Кадирова, які за допомогою вогневої підтримки САУ обстрілюють Місто-Герой Київ із області.


Коваленко Денис Дмитриевич
Источник: https://telegra.ph/CHervonij-hrest-vіdmovlyayetsya-evakuyuvati-mirnih-zhitelіv-іz-Gostomelya-03-07
0 комментариев

Сейчас актуально

Оставить комментарий

Последнее



Спецпроекты